Достатъчно голи ли сте?

Urban Dеcay с нова палитра

16 August 2019 12:33
Достатъчно голи ли сте?
Достатъчно голи ли сте?Достатъчно голи ли сте?
Изминаха шест дълги месеца, откакто за последно се запознахме с нов член от семейството на палитрата Urban Decay Naked. И докато палитрата Naked Reloaded задоволи непрестанното ни желание за нови сенки за очи на UD за първата половина на 2019 г., мисля, че говоря за всички нас, които заявявам, че се нуждаят от нови нюанси. За щастие, марката може да усети кога сме гладни за още и реагира с особено сладка нова палитра: Naked Honey.

 
Освен снимка, публикувана в Instagram , Urban Decay все още не е предоставил много подробности за Naked Honey в САЩ, но благодарение на докладите на Обединеното кралство , ето какво има за нея. Палитрата съдържа 12 правоъгълни цвята с никога не виждани нюанси на тоове кафяви и златисти нюанси в матови, блестящи и бляскави облицовки. Конкретно имената им са - отляво надясно - Flyby, Sweet, Swarm, Amber, Keeper, Golden, Honey, Queen, Hive, Drip, HBIC и Sting.

Лицо, която също наскоро бе обявена за посланик на марката Urban Decay , сподели бърз поглед върху палитрата в своя Instagram Stories, последвано от видео, в което тя носи облик, създаден с цветовете. Излишно е да казвам, че изглежда невероятно - всъщност като златна диско богиня.

Не е ясно кога точно ще излезе палитрата Naked Honey, но въз основа на различни доклади изглежда, че ще бъде налична в средата на септември. Дотогава започнете да сънувате всички начини, по които ще използвате тези топли, прекрасни нови нюанси.
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
Summer Fashion Weekend 2023 - мода на брега на морето Summer Fashion Weekend 2023 - мода на брега на морето Марина Диневи се превръща в моден подиум за 5-та поредна година
ЛЮБОВ И РЕЛАКС В ЛЕТНИЯ СТИЛ ПРЕДРИЧАТ ОТ АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА ЛЮБОВ И РЕЛАКС В ЛЕТНИЯ СТИЛ ПРЕДРИЧАТ ОТ АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА Утвърдени дизайнери и дебютанти изпратиха своите летни модни послания
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ