Armani вече подсигуриха Коледата ни

Advent Calendar-ът, който всички очакваме с нетърпение

Armani вече подсигуриха Коледата ни
Източник: pinterest

Armani Beaut
y
обяви, че ще пусне първият по рода си Advent Calendar за красота за 2019 г.


Вътре в луксозния календар за красота на Armani ще бъдат 24 от най-популярните продукти на марката, през грим, грижа за кожата и аромати, затворени в ефектна червено-златна кутия, която използва цвета като подпис на марката, за да добави към празничното усещане допълнителен щрих.

Повечето "лакомства", които се намират зад чекмеджетата на луксозната кутия, ще бъдат полезни мини, които да позволят на купувачите да опитат нови продукти, включително аромата на Armani Si и множество нюанси на червила, преди да инвестират в същите през новата година.

Най-големите акценти обаче са двата пълноразмерни продукта, които ще намерите вътре - Lip Maestro в n400 (красиво класическо червено) и сенки за очи Eyes to Kill Stellar през n002 (метално светло злато). И двете биха били перфектни в създаването на празнични и изящни грим визии през коледния период, прихващайки блясъка и примамването на марката Armani в процеса.

Календарът стартира, заедно с останалата красива празнична колекция на Армани, в началото на октомври и ще продава на £ 249, което прави възможността да изпробвате цял набор от продукти на Armani.

Но, бъдете бързи. Очакваме разпродажба.
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
Summer Fashion Weekend 2023 - мода на брега на морето Summer Fashion Weekend 2023 - мода на брега на морето Марина Диневи се превръща в моден подиум за 5-та поредна година
ЛЮБОВ И РЕЛАКС В ЛЕТНИЯ СТИЛ ПРЕДРИЧАТ ОТ АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА ЛЮБОВ И РЕЛАКС В ЛЕТНИЯ СТИЛ ПРЕДРИЧАТ ОТ АКАДЕМИЯТА ЗА МОДА Утвърдени дизайнери и дебютанти изпратиха своите летни модни послания
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ