Небрежно, но стилно с Хайли Бийбър

Прическата, която всеки може

08 November 2019 17:12
Небрежно, но стилно с Хайли Бийбър
Мини спретнатият кок е тук, за да остане. Преди Хейли Бийбър да се превърне миналата седмица в Лола Бъни за нощта на Хелоуин (и партито за 24-ия рожден ден на Кендъл Дженър), тя излезе в Ел Ей със скъсената си руса коса, опънат кок, която беше почти прихващаша окото - като пълноценен момент на метаморфозата.

Или опъната назад, или след душ, или с докосване на гел, короната на ъпгрейда на Бийбър се гордееше с текстура, едновременно лъскава, косата й беше усукана и обвита сякаш небрежно поемане на балерина. Придружаващите бележки бяха тези, които повдигнаха издърпания външен вид от лятото на 2017 г .: добре поддържан, безупречен тен и комплект позлатени обеци. Полиран чифт черни слънчеви очила, маникюр с пурпурен тонус и нотка на роза на устните завърши момента. И там го имате, най-простият път към шикозна, безпроблемна естетика - точно навреме за уикенда.


 
 
Интериорни иновации Интериорни иновации Модерният дом е различният дом
MODA в света на сладкишите MODA в света на сладкишите Тенденциите в лондонските кафенета са повече от привлекателни
Как да поддържаме перфектна коса през зимата Как да поддържаме перфектна коса през зимата Няколко идеи за повече блясък и здравина
Една различна романтика Една различна романтика Доза ексцентризъм и още нещо...
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ