Натуралния блясък винаги е на MODA!

Жизел Бюндхен го доказва

25 November 2019 12:22
Натуралния блясък винаги е на MODA!
Когато овладявате вашите бележки за красота на вашата запазената марка, няма нужда да обръщате внимание на естетичните превключватели, предизвикващи камшик, които идват с новите тенденции. Такъв е етосът на Жизел Бюндхен , чийто класически украсен тен  доказва, че понякога, придържайки се към собствените си  корени за красота, е най-силният вариант за блясване.

Гримьорът Хунг Ванго сподели селфито на Бюндхен в своя акаунт, естествен ход, тъй като гримът на модела, макар и добре практикуван, беше безспорна тапа за превъртане. Заедно със силното очертаване на очите  с хладно тонизирана сенки - трептенето се разпръсна към веждите и оформено под долната линия на ресничките -  вихър от кайсиеви ружове и подплатена розовостна устна, направени за момент на  винтидж усещане и безвремие. И понеже това е Бюндхен, каскада от бледи руси коси изпълни остатъка от рамката. Както и в стила й , едно е сигурно за супер: тя знае какво харесва - и се чувства добре като го прави.
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ