Какви прически ще са модерни тази година?

Специалистите отговарят

10 January 2020 11:35
Какви прически ще са модерни тази година?
Това е съвсем ново десетилетие и това означава, че е време за някаква нова коса. Всяка година свежа реколта от прически става, поради липса на по-добра дума, модерна. Това не означава, че са напълно нови и никога не сте ги виждали досега. Точно като тенденциите в цвета на косата , някои от тези стилове са били „в” по едно или друго време, а някои (повечето) никога изобщо не са излизали „навън”. Но изглежда, че изведнъж, определени съкращения са навсякъде - по отношение на известни личности, звезди в стрийт стил и мадами в Instagram, особено.

Не се притеснявайте обаче; не всички съкращения, за които прогнозират стилистите, ще са огромни през тази година, изискват голяма трансформация . Докато пикси или къс бретон може да е смел ход, ако косата ви вече е дълга, просто подстригването с дължина от няколко сантиметра често може да доведе до голяма промяна във вашия външен вид. С някои прости тъпи краища или рошави слоеве ще бъдете на път да приковавате поне една от най-горещите прически за 2020 г.

Ако се опитвате да промените облика си през този сезон, маркирайте тази страница, защото ще искате да го покажете на вашия стилист. Снимките им помагат да разберат за какво точно се стремите, дори ако финалът ще трябва да бъде съобразен с вашата уникална текстура на косата, форма на лицето и начин на живот. А сега, излезте и се вдъхновете от някои от най-скъпите прически, които ще видите през цялата година.
tracee ellis ross с голяма къдрава косаTeyonah Parris with rounded 'fro

Зоуи Кравиц на червения килим с къса кройка пиксиKaia Gerber taking a selfie

Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ