Винаги има какво ново да научим

Негин ни показва как да се грижим за кожата си

22 January 2020 18:15
Винаги има какво ново да научим
Източник: Pinterest
Винаги има какво ново да научим Винаги има какво ново да научим Винаги има какво ново да научим Винаги има какво ново да научим Винаги има какво ново да научим
Прочетете повече за:
skincarebeautyroutine
Истината е, че доста рядко ще се замислим за обновяване на рутината ни за грижа на нашата кожа. Независимо дали говорим за лице или тяло. А трябва, мили дами! 

Негин ни показва своята, към която постоянно прибавя по нещо ново или редува едни и същи продукти , но на различни марки. Кожата ни има нужда не само от редовна грижа, но и от редовна проверка - как ни се отразява този продукт, има ли нужда от нови, този метод достатъчно подходящ ли е за нашата кожа. 

Във видео на своя канал тя ни изрежда стъпка по стъпка какви продукти използва и с какви техники. Това в никакъв случай не значи, че ние можем директно да приложим тази рутина върху нашата кожа, но със сигурност значи, че можем да изпробваме всичко показано и да се вслушаме в кожата си. Тя винаги ни показва. 

">


За инфлуенсърката маслата за лице са от изключителна важност както и масажите, които си прави след нанасянето им. А вие имате ли си нещо, което никога не пропускате по време на рутината?


">Oще от Негин:

">
Текст: Антония Георгиева 
Code Fashion Awards 2023 Code Fashion Awards 2023 Мода и диамантен блясък
Трансформация на тялото Трансформация на тялото Новогодишни решения
Code Fashion Awards  с бляскаво 5-то издание Code Fashion Awards с бляскаво 5-то издание Наградите на единствената българска модна телевизия Code Fashion TV ще се проведат на 26 януари 2023
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ