Как да изберете правилния чифт маратонки?

21 July 2020 16:06
Как да изберете правилния чифт маратонки?
Прочетете повече за:
маратонки
Обувките са важни поради ред причини. Те предпазват краката ни, предотвратяват инфекции и голяма част от тях изглеждат жестоко! За някои хора изборът на правилния чифт маратонки е жизненоважно. Те трябва да изглеждат страхотно, да са точно помярка и да бъдат супер удобни, независимо дали се върви или се бяга с тях.

Но дали са с висока или ниска подметка не е от толкова голяма значение... стига да са модерни и точния размер. Рядко се случва да влезете в магазин, да намерите перфектните маратонки, да има от вашия размер, да платите на касата и да излезете, нали?


Как да намерите правилния чифт маратонки? Следвайте тези съвети, за да се спрете на модел, който ще отговаря на всичките ви изисквания и нужди.

Изборът ви трябва да отговаря на целта (активността)

Баскетболните обувки са за баскетбол. Обувките за тичане са за спринтове. Някои маратонки са направени единствено да изглеждат добре и да привличат вниманието на околните, докато се разхождате по улицата. Независимо какви маратонки изберете, те трябва да отговарят на целта (активността), за която предвиждате да ги използвате. Не бихте искали да обуете баскетболните си маратонки на среща с половинката, нали? Вместо това ще си изберете маратонки, които са модерни.

Винаги избирайте точния размер

Както всеки друг тип облекло, важно е да изберете чифт обувки, които са ви по мярка. Само защото цял живот сте носили 37-ми номер, не означава, че кракът ви не се е променил с времето. Препоръчително е да пробвате обувките, преди да ги платите на касата, за да не съжалявате за избора си по-късно.

Прочетете отзивите

Ако пазарувате маратонки от онлайн магазин, уверете се, че преди това сте прочели отзивите от други клиенти за конкретния бранд и модел. Важно е да имате едно на ум, ако преобладават негативните мнения. Не четете отзивите единствено в уеб страницата на компанията. Потърсете обратна връзка от потребители и в социалните мрежи, като Facebook, Instagram, Twitter. Отзивите са важни, особено ако купувате маратонките онлайн, без възможност първо да ги пробвате.

Не пазарувайте единствено заради търговската марка

Няма значение дали харесвате един бранд обувки или друг. Това не е достатъчна причина да вярвате, че те разполагат с точната обувка за вас. Винаги изпробвайте моделите на няколко различни марки, за да установите кой пасва най-добре на крака ви преди да направите финален избор.

Задължително ги разтъпчете

Ако изпробвате модел маратонки в магазин, съветваме да направите няколко крачки, за да се уверите, че ви пасват перфектно по крака. Последното, което искате, е да си купите обувки и ден по-късно да установите, че ви стискат ужасно и са ви направили пришки по краката. Ако поръчвате онлайн, проверете условията за връщане на стоката, поради същата причина.

Не избързвайте с решението

Купуването на маратонки не би трябвало да бъде състезание към финиш линията. Трябва да проверите различни магазини, сайтове и да помислите, кой от наличните брандове, предлага перфектната за вас обувка, преди да вземете финално решение.
Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи
Дълготраен дерма ефект Дълготраен дерма ефект Стратегии за грижа за кожата ни в днешната COVID-19 реалност
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ