Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA

Габриела Бизеранова -Инфлуенсърката с над 37 хил. последователи в Instagram

30 October 2019 15:40
Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA
Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA
На 23.10.2019г. в луксозния „The Residence Exclusive Club“ се проведе церемонията на конкурса за избор на „Лице на корицата на списание MODA". Това бе финалният етап от организационно стартиралата преди няколко месеца идея, възникнала с намерението да покаже връзката между социалните мрежи и по-конкретно Instagram, печатното издание и сайта на MODA.

Мисията на конкурса бе да се представят лица, популярни в социалната мрежа с принос в модния живот, които имат отличителен социален профил и могат да интерпретират модните тенденции по най-добрия и интересен за аудиторията начин. Целта е на корицата да изгрее момиче, което да вдъхновява читателите и последователите на изданието.

Официално начало на конкурса бе поставено на 23.09.2019г. в Instagram, където в продължение на месец избраните момичета участваха в различни задания, възложени от екипа. Всяка от задачите им бе илюстрирана със снимки в официалните им профили, с които демонстрираха уменията си да представят и преобразуват модните трендове по най-креативния начин.

Всяка от осемте претендентки се бореше за гласове в Instagram, както и в modamagazine.bg. Друг компонент от надпреварата беше оценка от 5-членно жури, сред които Миглена Христова, прокурист ЕС Медиа България, д-р Мария Тончева, собственик и управител на Филорга и ПиЕрПилат, Кристиан Кръстев, член на СД на Биодит, Митко Димитров, собственик и управител на РевТаг България и Кремена Пальонова-Шварц, ивент мениджър на събитието.

След изключително оспорвано съревнование между участничките, титлата „Лице на корицата на списание Мода“ бе присъдена на Габриела Бизеранова. Инфлуенсърката с над 37 хил. последователи в Instagram се представи най-добре във всички етапи от състезанието и това ѝ донесе голямата победа.

С най-много гласове от журито беше отличена Лъчезара Кънчева. Михаела Варошкина спечели наградата на главния редактор на сп. MODA Петя Чолакова – самостоятелна фотосесия. Победителката на Instagram, избрана от РевТаг, е Моника Цветанова. А Симона Колева спечели най-голям брой гласове в сайта modamagazine.bg.

За осъществяването на събитието принос имат нашите любезни спонсори, които осигуриха и прекрасни подаръци за прелестните участнички в конкурса:

• Винарна Мидалидаре Естейт

• Напитката на дипломацията в Китай – Маутай

• Хил Клиник

• Лореал Париж

• Japan Tobacco International Bulgaria EOOD

• Орбико България – официален вносител на Braun

• Триумф България, вносител на Слоги за България

• Батист България

• на Филорга и ПиЕрПилат България

• Goto Jewellery and Diamonds

• ВЕДРА Интернешънъл България

• Ресторант Ahora и шеф Севда Димитрова

• Цветята са осигурени от "Lussò by Borisovi".

Специални благодарности и към нашите прекрасни домакини – The Residence Exclusive Club, които ексклузивно и само за нас позволиха да се докоснем до тази обстановка в центъра на София.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Моден фурор от студентски колекции
Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Собственикът на марката г-жа Маринела Арабаджиева и организаторът на Sofia Fashion Week Мария Бонева обявиха, че следващото издание ще е през март 2024
Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
BgBox shop
BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ