GAME CHANGER

Как да направим коремна преса без усилие

20 April 2021 20:55
GAME CHANGER
GAME CHANGER GAME CHANGER GAME CHANGER GAME CHANGER GAME CHANGER GAME CHANGER GAME CHANGER GAME CHANGER
Мечтали ли сте някога за стегнато, мускулесто дупе или за прословутите шест плочки на корема? Ако можеше да ги постигне човек както си лежи! Е, мечтите са вече реалност. В Хил клиник за първи път в България започна да работи машина за укрепване и тонизиране на мускулите Star Former. Този удивителен нов апарат действа абсолютно безопасно на принципа на магнитната стимулация (High Intensity Tesla Magnetic Stimulation). Пулсациите достигат мускулните влакна, подават сигнали на невроните и мускулите се съкращават. Машината има няколко заложени програми с различна последователност и дълбочина на проникване, които наподобяват развитието на една обикновена тренировка – има загряване, същинска част и разтоварваща част. Изграждането и укрепването на мускулите става по бърз и ефективен начин. Единственият страничен ефект е мускулната треска на следващия ден, която идва логично след натоварването. Неинвазивно, резултатно и ентусиазиращо, така пациентите на Хил клиник описват новата процедура и твърдят, че бързо се влюбват в нея. Машината е подходяща за тонизиране, оформяне, усилване и изграждане на мускули без усилия в зоните:: раменете, ръцете /бицепс и трицепс/, дупето, прасците, бедрата, раменете, коремната преса, гърба.

Процедурите не изискват никаква предварителна подготовка, буквално както се разхождате по ул. Московска, може да влезете в Дерма центъра на Хил клиник, който се намира на номер 29 и да направите терапия. Ще ви отнеме около 20-30 минути в зависимост от зоната, която искате да стегнете. Процедурите са безконтактни, което е сериозно предимство в сегашните времена. Магнитните вълни действат през дрехите, затова не е нужно да сваляте тениската или роклята си. Усещането е много приятно и се регулира според личната ви преценка. Вероятно ще започнете с около 50-60% от силата на импулсите при първото си посещение, но след това с укрепването на мускулите ще достигнете лесно до 100% от капацитета на апарата. Препоръчват се серия от десет процедури, по две седмично. Твърди се, че една терапия със Star Former се равнява по интензивност и брой на мускулните съкращения на десет тренировки в залата.

Процедурите са подходящи за хора с травми, които не могат да спортуват, а имат желание междувременно да поддържат форма. Също така за трениращи хора, които по някаква причина не могат да достигнат желаната мускулатура в дадена зона. От Хил клиник споделят, че наскоро при тях е започнал терапии със Star Former един мъж на средна възраст, който въпреки редовните си тренировки не е успял да създаде обемна мускулатура в областта на прасците. С помощта на апарата той вече забелязва промяна във вида на краката си и е много доволен.

Процедурите са препоръчителни за неспортуващи, които искат да укрепят мускулатурата и да стегнат тялото. Често това са дами, които натоварени със семейни и професионални задължения дълги години са пропускали спортни занимания. След серия процедури със Star Former те успяват да изградят мускули, които да ги направят по-уверени и по-издръжливи в реалните тренировки. Най-желаните зони при дамите са корема и дупето, които наистина много бързо реагират на HITS и буквално за седмици силуетът се променя, а тонусът на тялото е съвсем различен.

Терапиите са еднакво резултатни и при мъжете, и при жените, които искат да оформят тялото си. Господата търсят предимно процедури за корем и за рамене, като предпочитат по-високата интензивност и бързо достигат до 100% от силата на машината. Само в една сесия тялото им получава над 20 000 дълбоки мускулни контракции. Този интензитет не може да бъде достигнат чрез физически упражнения, затова и ефектът на машината е очаквано добър. След серия процедури мъжете споделят, че резултатите им във фитнес залата са се подобрили неимоверно, а и видът на тялото им е завиден.

Апаратът не действа върху клетките, не предизвиква загряване или изстудяване, не засяга сетивните нерви, а само моторните, които предизвикват мускулни контракции. Това го прави безопасен и подходящ за всеки пол и възраст. Контраиндикация е наличието на пейсмейкър, метални импланти или слухови апарати. Също така се избягва кожа с татуировки. Естествено противопоказание са бременност или активна инфекция.

Вторичният ефект от мускулните контракции е интензивна липолиза в областта, която се тренира. Мазнините в зоната са подложени на естествена метаболитна обработка и с течение на времето се „стопяват“. Така областта става не само по-силна и с изразени мускули, но и по-изчистена откъм мастни депа. Крайният ефект е комбинация от изграждане и укрепване на мускулите и разрушаване на мазнините в третираната зона.

 

В Инстаграм профила си Чаровната Деси Цонева разкрива тайната си за стегнат, плосък корем след две бременности, а Красивата Наталия Такова стяга ръцете си, защото има нужда от повече мускули да носи малкия си син

Резултатите са забележителни: намалена подкожна мазнина и по-силни, стегнати, оформени и изразени мускули! Лятото вече може да дойде.
Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Моден фурор от студентски колекции
Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Собственикът на марката г-жа Маринела Арабаджиева и организаторът на Sofia Fashion Week Мария Бонева обявиха, че следващото издание ще е през март 2024
Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ