Михаела Филева - доза нежност за Григор Димитров

Певицата кара тенис звездата да сияе от щастие

21 February 2019 18:29
Михаела Филева - доза нежност за Григор Димитров
Михаела Филева - доза нежност за Григор ДимитровМихаела Филева - доза нежност за Григор ДимитровМихаела Филева - доза нежност за Григор ДимитровМихаела Филева - доза нежност за Григор ДимитровМихаела Филева - доза нежност за Григор Димитров
Новината вече е факт. Михаела Филева е новата любима на първата ни ракета Григор Димитров. Певицата и най-добрият български тенисист са заедно от около два месеца. Въпреки опитите им да скрият връзката си, те не успяха. Някои малки подробности от профилите им в социалните мрежи ги издадоха.

Чаровната брюнетка замести световноизвестната си колежка Никол Шерцингер в сърцето на Григор. Преди това тя имаше дълга връзка с рап изпълнителя Павел от дуета Pavell & Venci Venc. Те се разделяха и събираха, докато накрая сложиха окончателен край.

В последните дни пък тенисистът беше свързван с френската си колежка Ализе Лим. Слуховете се оказаха пълна измислица.
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ