Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA

Габриела Бизеранова -Инфлуенсърката с над 37 хил. последователи в Instagram

30 October 2019 15:40
Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA
Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA Избрана е корицата за декемврийския брой на MODA
На 23.10.2019г. в луксозния „The Residence Exclusive Club“ се проведе церемонията на конкурса за избор на „Лице на корицата на списание MODA". Това бе финалният етап от организационно стартиралата преди няколко месеца идея, възникнала с намерението да покаже връзката между социалните мрежи и по-конкретно Instagram, печатното издание и сайта на MODA.

Мисията на конкурса бе да се представят лица, популярни в социалната мрежа с принос в модния живот, които имат отличителен социален профил и могат да интерпретират модните тенденции по най-добрия и интересен за аудиторията начин. Целта е на корицата да изгрее момиче, което да вдъхновява читателите и последователите на изданието.

Официално начало на конкурса бе поставено на 23.09.2019г. в Instagram, където в продължение на месец избраните момичета участваха в различни задания, възложени от екипа. Всяка от задачите им бе илюстрирана със снимки в официалните им профили, с които демонстрираха уменията си да представят и преобразуват модните трендове по най-креативния начин.

Всяка от осемте претендентки се бореше за гласове в Instagram, както и в modamagazine.bg. Друг компонент от надпреварата беше оценка от 5-членно жури, сред които Миглена Христова, прокурист ЕС Медиа България, д-р Мария Тончева, собственик и управител на Филорга и ПиЕрПилат, Кристиан Кръстев, член на СД на Биодит, Митко Димитров, собственик и управител на РевТаг България и Кремена Пальонова-Шварц, ивент мениджър на събитието.

След изключително оспорвано съревнование между участничките, титлата „Лице на корицата на списание Мода“ бе присъдена на Габриела Бизеранова. Инфлуенсърката с над 37 хил. последователи в Instagram се представи най-добре във всички етапи от състезанието и това ѝ донесе голямата победа.

С най-много гласове от журито беше отличена Лъчезара Кънчева. Михаела Варошкина спечели наградата на главния редактор на сп. MODA Петя Чолакова – самостоятелна фотосесия. Победителката на Instagram, избрана от РевТаг, е Моника Цветанова. А Симона Колева спечели най-голям брой гласове в сайта modamagazine.bg.

За осъществяването на събитието принос имат нашите любезни спонсори, които осигуриха и прекрасни подаръци за прелестните участнички в конкурса:

• Винарна Мидалидаре Естейт

• Напитката на дипломацията в Китай – Маутай

• Хил Клиник

• Лореал Париж

• Japan Tobacco International Bulgaria EOOD

• Орбико България – официален вносител на Braun

• Триумф България, вносител на Слоги за България

• Батист България

• на Филорга и ПиЕрПилат България

• Goto Jewellery and Diamonds

• ВЕДРА Интернешънъл България

• Ресторант Ahora и шеф Севда Димитрова

• Цветята са осигурени от "Lussò by Borisovi".

Специални благодарности и към нашите прекрасни домакини – The Residence Exclusive Club, които ексклузивно и само за нас позволиха да се докоснем до тази обстановка в центъра на София.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Как прекарват време сред природата българките? Как прекарват време сред природата българките? Fjällräven проведе проучване сред 500 жени в България за техните предпочитания при избора на екипировка и как я използват най-често...
Tommy Hilfiger представи на живо колекцията си за сезон есен 2022 Tommy Hilfiger представи на живо колекцията си за сезон есен 2022 Американската модна къща организира първото си пост-пандемично събитие в България...
Световни тенденции и класическа музика на Summer Fashion Weekend Световни тенденции и класическа музика на Summer Fashion Weekend Грандиозен финал на четвъртото издание потопи Марина Диневи в блясък
Ексклузивно модно преживяване със Summer Fashion Weekend 2022 Ексклузивно модно преживяване със Summer Fashion Weekend 2022 На 12 и 13 август български и световни брандове се събират на Марина Диневи в Свети Влас за четвъртото издание на Summer Fashion Weekend
BgBox shop
BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ