Трикът на Емили Ратйковски

Как да носим oversize и да сме шик

28 October 2019 12:08
Трикът на Емили Ратйковски
Трикът на Емили РатйковскиТрикът на Емили РатйковскиТрикът на Емили Ратйковски
Емили Ратайковски e взелa назаем яке от съпруга си за да излезе на разходката с кучето си? Напълно възможно. Актрисата и модел беше забелязана в Манхатън в тази най-трудна дреха, която трябва да се облече: двуредно яке XXL. Въпреки че това със сигурност не е първият път, когато Ратайковски е избрала връхни дрехи с огромен размер (или поне не нейния размер) , това въплъщение на Магда Бутрим беше толкова голямо, че можеше да се носи като рокля. (Макар и тя да е правила практически това и преди.) Други части от екипировката и бяха по-занижени, тъй като тя сдвои свръхразмереното яке с обикновено черно поло, дънки с прав крачол и ботуши със стила на сезона, черни, остри с квадратен чорап от базирания в Киев лейбъл Bevza. Накрая, за малко повдигнат отблясък, Ратайковки носеше чифт прости златни обеци.

Но ключът към привеждането на огромното яке към пропорциите на Working Girl през 2019 г.? Ратайковски носеше външния вид с оранжево-черен колан в стил 80-те години от Мариам Насир Заде, плътно притиснат около кръста и, за да покаже силуета си. Благодарение на големия колан и подчертаната талия, Ратайковски обнови това, което би могло да е торбено яке по много шик (и сега одобрен от супермодел) начин.

БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ