Класиката никога не остарява

Нещата, които не излизат от стил

08 November 2019 17:43
Класиката никога не остарява
Класиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остаряваКласиката никога не остарява
Като редактор на моден уебсайт прекарвам много време в отчитане на новите тенденции, нови модели и нови начини за носене на неща. Въпреки това, понякога наистина не можете да победите класика и е вероятно по-важно да изградите гардероб, който да обичате години, ако не и десетилетия. Мисля си за дълголетие на своите покупки като това не е само начин да имате по-устойчив подход към MODAта, но ще ви помогне да обособяването стил, който е неподвластен на времето.

Идеята за капсулен гардероб създаде истинска еуфория около 2014 г., когато редица фигури от индустрията промотираха компактен гардероб, изграден от дрехи, които всички перфектно съвпадат. Има артикули, които смятаме, че винаги ще се издигнат високо над тенденциите, което ще ги направи перфектните парчета, в които да инвестирате и добавите към своя капсулен (или не толкова капсулен) гардероб.

От популярните от десетилетия дънки до аксесоарите, които ще съкровиш завинаги, ето най-чистите вещи, които просто никога няма да умрат.

Челси боти
Бели дънки

Тренч палто
Блуза на райета
Черна рокля
Ray-Ban очила
Черно кожено яке
Бяла риза
Златно колие
Мокасини
Кашмирен пуловер
Бяла тениска
Кожен колан
Балеринки
Златни обеци
Бели кецове
Копринен шал
Черни токчета
Хубав чифт дънки
Сако с двойно закопчаване
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ