Вдъхновение за (пред)празничния сезон

От костюма до роклята

13 November 2019 11:34
Вдъхновение за (пред)празничния сезон
Малката черна рокля или костюма тип цигара винаги са наравно за купонната сцена, но кой казва, че празничното облекло трябва да бъде толкова "само по правилата"? От розови якета до кожени рокли, ето няколко не толкова основни идеи за избор на  съвсем ново име този празничен сезон. Излезте от зоната си на комфорт и облечете нещо смело или искрящо.

розов костюмОбичаме микса от гола кожа и лесна коса със супер смел розов вид на Versace. Ако цяелия костюм ви е прекален, облечете се с яке, сдвоено с дънки или основни панталони.

бяло и искри


 
Малка бяла рокля и диаманти или кристални бижута е такъв класически празничен микс, но никога не се чувства уморен. Просто погледнете Риана.

червено кадифе 

образ

Не, не става въпрос за тортара. Макар и със сигурност тя да е изкушаваща, то сега и ние ще се превърнем в такива - червеното кадифе никога не е било толкова готино, както видяхме Анна Баришинков в тази мини хаитска рокля.

назад към черното

Чувството на първата у дома годишна гала - Купата на задния двор

Докато носенето на черно на празнично парти може да не изглежда революционно, тази комбинация от пропорции на Кая Гербер е това, което прави външния вид. Всичко се отнася до панталон с откровено облекло и разкопчана блуза.

искрящ фактор

образ

Въпреки че не всяка жена е за няколко пайети, не може да навреди да сияеш от време на време ...

дама в кожа
 
 
Фотообаждане за
Направете сезонно изявление в кожа a la JLo в този вид на Zimmermann.
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ