Жилетката на ба.. Бела?

Акцент, който няма как да не забележим

22 November 2019 17:09
Жилетката на ба.. Бела?
Този сезон акцентът е върху удобните комбинезони, карго панталони и по-индустриалните дрехи, които добавят здрав усет към тоалета. Помислете нещо, което ще видите на прашна строителна площадка - само в съчетание с чанти и обувки. (Не са позволени работни ботуши от стомана.) Някой, който е на борда със своя външния вид, е Бела Хадид. Топ моделът беше забелязана в Париж, като изведе тенденцията до крайност.

Хадид носеше товар от главата до петите на забележителния новодошъл Рийз Купър, който призовава за игра на „В колко джоба е облечена?“ Тя започна с трикотажната жилетка на дизайнера с цип в ловно зелено, която имаше три големи Велкро джобове отпред. Тя го носеше върху обикновен черен тройник с дълги ръкави от Local Authority . Нейните черни панталони с висока талия също бяха с тонове джобове. Тя компенсира обемността с по-минимална обувка: елегантни бели кецове с нисък глезен от Nike. Въпреки че имаше повече джобове, отколкото един човек се нуждае, тя все още хвърли през рамо мъничка чанта през рамото - нейният аксесоар за подпис, заедно със слънчевите очила и златни обеци от Matrix, разбира се.
БГ Радио изненада Цвети Пиронкова БГ Радио изненада Цвети Пиронкова Дидо и Митко Кърнев от D2 отправиха специален музикален поздрав към Цвети.
„Опасни слухове” от Елин Хилдебранд „Опасни слухове” от Елин Хилдебранд Сблъсък на приятелството с любовта и утехата на сигурността с разрушителната сила на мълвата...
Как се отразява вана с мляко на кожата ви Как се отразява вана с мляко на кожата ви И кои звезди се възползват от ползите
„Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън „Фреди Меркюри: Биография” от Лора Джаксън Историята на краля със звезден глас...
 „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот „Последният дуел”, който привлече вниманието на Ридли Скот В мащабното изследване на Дейв Егърс, базирано върху удивителен реален случай, средновековна рицарска драма достига и до български земи.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ