Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико

13 January 2020 12:01
Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико
Никол Шерцингер и Том Еванс почиват в МексикоНикол Шерцингер и Том Еванс почиват в МексикоНикол Шерцингер и Том Еванс почиват в Мексико
От миналата седмица, когато се появиха заедно на наградите „Златен глобус“, вече не крият топлите отношения помежду си. Никол Шерцингер (41) и Том Еванс (34) изглеждат като перфектна двойка... или поне това може да заключим от снимката, която Том сподели в Instagram профила си.

Най-новата звездна двойка пътува до мексиканския курорт Лос Кабос и определено вече не се стараят да прикриват близостта си. Певицата публикува свой самостоятелен кадър, очевидно заснет от половинката ѝ, към който написа: „Какво невероятно новогодишно бягство в @nobuloscabos Толкова красиво и благословено време за разсъждаване и възстановяване! Идвам за теб 2020“.
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ