Jimmy Choo X Kaia Gerber

Моделът като вдъхновение за минимализъм

14 February 2020 11:41
Jimmy Choo X Kaia Gerber
Източник: Google Images

Само на 18 години, Кая Гербер превзе света на модата като мълния. Тя фронтира най-големите реклами, затваря речюта на модните къщи и редовно обхваща не само солиден брой страници, но и самите корици на списания. Нещо повече, благодарение на Джими Чу, тя пое много по-голяма роля и зад кулисите.


Снимка: Google Images 

Бранда не само се ангажира с Кая за предстоящата кампания през пролетта на 2020 г., но и решава да се заеме с проектирането на капсулна колекция от четири части, наречена Jimmy Choo Х Kaia.

„Кая е модерен супермодел“, споменава в свое изказва пред медиите Сандра Чои, креативният директор на компанията. „Тя е музата на Jimmy Choo за новата ера. Извън подиума Кая има личен стил, който е олицетворение на стилното без да се полагат кански усилия.

"">

Откакто за първи път сключи договор с Jimmy Choo преди три сезона, Кая постоянно се снима, носейки ботушите Cruz на марката. Често ще я видим да я смесва с мотиви от 90-те години (когато майка й Синди Крофорд царува над подиума) - това кара Чой да проведе по-дълбок разговор с екипа. Разговорите пък довеждат до колаборация, която сама говори за елегантните и минималистични тенденции на десетилетието. А както вече споменахме, младата звезда е същинското им превъплащение. 


Снимка: Google Images 

От черните мулета с котешки токчета и каишки от змийска кожа с заострени върхове до ботуши до глезена с ярък принт, цялата линия е вярно изображение на личния стил на Гербер. Нещо повече, тя самата е била част от създаването на дизайните!  
Текст: Антония Георгиева

Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Старт на Sofia Fashion Week SS 2024 Моден фурор от студентски колекции
Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Грандиозен моден финал на Sofia Fashion Week AW23/24 Собственикът на марката г-жа Маринела Арабаджиева и организаторът на Sofia Fashion Week Мария Бонева обявиха, че следващото издание ще е през март 2024
Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Официални тоалети и булчинска мода на втората вечер на Sofia Fashion Week AW23/24 Великолепие и блясък изпълниха модния подиум на втората вечер на Sofia Fashion Week есен-зима 23/24
Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Sofia Fashion Week - три дни мода, лукс и красота Huawei Watch G 4 и Global Brands на сцената на Sofia Fashion Week AW 23/24 с иновативна модна колаборация
Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week се завръща през септември 2023 Sofia Fashion Week с 11-то издание в хотел Маринела с нов формат
BgBox shop
BgBox Satin

BgBox Satin

BgBox

BgBox Youth

BgBox Youth

BgBox

BgBox Summer

BgBox Summer

BgBox

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ