Роуми отново в Милано

Роуми отново в Милано
Роуми отново в Милано Роуми отново в Милано Роуми отново в Милано Роуми отново в Милано Роуми отново в Милано Роуми отново в Милано Роуми отново в Милано Роуми отново в Милано

Откриваме я малко преди да качи поредния TikTok, който споделя, че си е като истинска тренировка за нея, понеже отдавна е забравила какво е да се движи в такт. А веднага след качването му се отправя към малката си гримьорна, както обича да я нарича. Говори за партнйорството си с Clarins и колко важна е грижата за кожата. 

Резултат с изображение за „romee clarins serum“
Age control, Double Serum by Clarins

Кадър по-късно е вече на летището и се отправя към Милано, където от доста време не е била и казва, че това й пътуване връща доста спомени. На летището е с син блейзър, пусната коса, и купа салата, в която никога няма да има достатъчно авокадо. Това все пак е Роуми... 

Пристигат в хотела и се отправят към Etro, където моделът трябва да си избере визия за предстоящото ревщ, където тя и Лоурънс ще са на front row.

Резултат с изображение за „romee and laurens etro“
Роуми и Лоурънс на път към Etro, Getty Images 

Освен появата й на Etro, видяхме и тази на Moschino, но вече на самия подиум. Екстравагантния Джеръми преобрази Роуми и макар отново в сини нюанси я видяхме във визия съвсем различна от тази на front row за Etro. Рядко я виждаме на модния подиум, така че всяка нейна поява си заслужава отделените минутка-две. Вижте кадри и от самия backstage в последния й влог: 

">


 

_____________________________________________________________________________________________________________


Още от подиума на Moschino

">


Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ