Хилфигър не дава надежда за модния подиум

Хилфигър не дава надежда за модния подиум

Понякога може да се окаже доста трудно да си адаптивен в модната индустрия, стремейки се да запазиш ДНК-то на собствения си почерк. Това и още много ни споделя в макар и краткото си изявление пред Harper's Bazaar UK Томи Хилфигър

">


Бъдещето за едноименния бранд според него ще е динамично променящо се, защото за аудиторията обикновения подиум с дефилиращи модели е вече едно скучно събитие, което е на път да си отиде. Казва, че се нуждае от повече динамика и нещо, което да се случи на място и да бъде съпреживяно. 

Категоричен е за едно - сезонните колекции трябва да преминат в see now buy now такива. Хората все повече се нуждаят от улеснение, така че дрехите са им нужни сега, в този ден, а не след 6 месеца, в далечното бъдеще. Нещото пък, което със сигурност ще остане, са колаборациите. Когато се влага еднаква енергия и се работи достатъчно споено по проект, то резултата винаги ще е на лице. Избора на партньори за кампаниите ще трябва да е все по-прецизен. Какво още ни сподели за бъдещето на модната индустрия, чуйте: 
">

Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ