MODA в любовна афера с изкуството

11 March 2020 09:08
MODA в любовна афера с изкуството
Ако има месец в годината, който да олицетворява нас жените, това определено е месец март! И въпреки че показваме слънчевите си усмивки и загатваме за дългоочакваните топли дни, нямаме нищо против да сменим слънчеви очила за любимия ни арт чадър... за няколко часа, разбира се!

Ето защо в брой 223 на списание MODA ви предлагаме да Годайва визия, разходка в дивия свят, трептящи широкополи шапки и волани, но и свирепи тоалети в каки и хипнотизиращи принтове. И с това съвсем не приключва style рубриката ни, която сме ви подготвили! Опитахме да проследим плаващата граница между модата и изкуството. Заехме любимото ни място на последния ред в кинозалата, за да установим защо продуктите, излъчвани на голям екран, са вечно изкушение за великите дизайнери. Перфектна симбиоза съществува и между модата и музиката. Представяме ви няколко европейски хотела, в които класиката и модернизмът се смесват по интересен начин, за да ни разкрият богатата история и изкуство на Франция, Италия и Англия.

Евгения Борисова заслепява със своя звезден прашец от стил и класа! В интервю без излишни украси дизайнерката, превърнала името си в синоним на свобода, индивидуалност, артистичност и изисканост, говори открито за модата в България, тенденциите в световен мащаб, конкуренцията, лоялността и новите проекти.

На страниците на мартенския ни брой ще имате удоволствието да научите още за дома на Мариса Беренсън, който демонстрира пълния спектър от талантите ѝ, както и за личния живот на Наталия Водянова, включително и връзката ѝ с Антоан Арно.

Beauty секцията ни разкрива пред вас ефирното великолепие на грим тенденциите за сезона, продуктите, с които да забавите първите следи на стареене и чувствените ухания на ароматни цветя. Потърсихме отговори от професионалисти на въпроси, вълнуващи много дами, и информация за тренди естетични процедури.

И като стана дума за красота и естетика, не забравяйте да прелистите на списъка ни с най-добрите изложби през 2020, защото там ще научите кога и къде може да разгледате наистина забележителни инсталации в огромни мащаби.

Приятно четене!
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ