Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!

Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!
Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!Instagram Pillow Challenge - включи се и ти!
В последното модно предизвикателство в Instagram се вижда, че току-що събудената визия дори е trendy и на MODA. Предизвикателството на възглавницата е изменило правилата на червения килим, които изискват просто възглавница и колан, за да се закрепи талията.

Новата тенденция видя знаменитости, модели, влиятелни лица, деца и дори домашни любимци да се изправят пред предизвикателството, публикувайки свои снимки само по възглавница. 

Намирайки се под карантина или работейки у дома, през последните седмици се наблюдава увеличение на онлайн творчеството, от пресъздаването на исторически картини от 16 век до преобразуването на емблематични модни течения.

Изглежда, че предизвикателството е започнато от Instagram инфлуенсърите @stylebynelli и @myforteisfashion, които публикуват снимки на себе си в сини и розови възглавници, @stylebynelli пише в надпис под снимката: „Предизвиквам ви да пресъздадете тази визия.“ В момента има над 181 000 #pillowchallenge, както и #quarantinepillowchallenge, #blanketchallenge и #homelook.

А ти, пресъздаде ли визията?
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ