Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!

22 April 2020 14:08
Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!
Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук! Иконичният брой на сп. MODA е вече тук!
Изпращаме април и посрещаме май иконично! Новият брой на списание MODA ще ви отведе до модния свят на Коко Шанел, Мерилин Монро, Наоми Кембъл, Антони Гауди, Бриджит Бардо, Грейс Кели и други имена, без които обликът на модата днес щеше да бъде съвършено различен.

Независимо дали е бижу, слънчеви очила или обувки, всички икони си имат свои любими аксесоари, останали в историята им като неразделна част от имиджа им. Ние ви показваме най-емблематичните от тях. Ще ви поведем и по пътищата на авангардните иновации, павирани от гениални архитекти. Жената, очаровала Париж с модата си – Елза Скиапарели, и единственият Принц на принтовете – Емилио Пучи, са други икони, чийто истории ще ви предложим за приятни четива с чашата ароматно кафе.

Източниците на вдъхновения от миналото сякаш са неизчерпаеми и на бюти страниците ни ще разгледаме стандартите, благодарение на които представите ни за красота продължават да се развиват и неминуемо ни карат да се влюбваме в тази индустрия всеки ден.

И не мислете, че сме забравили любимите аромати на влиятелните жени! Точно няколко впръсквания от тях по кожата ви липсват, за да се почувствате като Лорън Бекол или Одри Хепбърн...

Не на последно място искаме да напомним, че е важно да се дава добър пример! Заради това #ОстанетеВкъщи и прочетете кои са добрите навици, които звездата от корицата ни Петя създава в ежедневието си, как оползотворява времето в този период на социална изолация и все пак коя е страната, където се чувства истински добре.

Търсете ни в INMEDIO, по-големите хранителни вериги и бензиностанции. Предлагаме ви възможност и за абонамент, като ще получите списанието на посочен от вас адрес без пищенски разходи!

За повече информация пишете на имейл адрес gpetrov@s-media.bg или позвънете на тел. номер 0882 500 771.

Благодарим ви за доверието и приятно четене!
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ