Станете френско момиче само с 10 придобивки в гардероба

24 April 2020 11:13
Станете френско момиче само с 10 придобивки в гардероба
Станете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардеробаСтанете френско момиче само с 10 придобивки в гардероба
Още от XVII век Париж е епицентър на модната индустрия. Имената на редица френски модни къщи продължават да ръководят обществените избори за всеки предстоящ сезон. Съвсем не е изненадващо, че французойките са създали собствен дрескод – дрехи по тялото, които не само ги карат да изглеждат чудесно, но и ги карат да се чувстват така.

Класически по своята същност, стилът на френското момиче е деликатен баланс между създадената визия, която обаче не е прекалено съвършена. Нали се сещате... je n'ais ce quoi. И докато гардеробът на французойките може да им служи като основен източник на вдъхновение, ние също опитваме да оценяваме повече качеството пред количеството. Нюансите на френския стил невинаги са лесни за съчетаване, но тези придобивки ще помогнат да постигнете шик визия без особени усилия. Разгледайте галерията ни, за да видите кои са те! 
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ