Лятото е тук!

26 June 2020 14:24
Лятото е тук!
През последните месеци бяхме подложени на редица предизвикателства в личен и професионален план. COVID-19 пандемията ни изолира от любимите ни хора, успя да наруши вътрешното ни равновесие и да разруши балансирания начин на живот, с който бяхме свикнали до болка. Но макар и да не го оценявахме и да се оплаквахме, че се нуждаем от разнообразие, категорично си го искаме обратно и е време да си го върнем с ясното съзнание, че трябва да бъдем отговорни към себе си и към околните! Един от най-сигурните начини е да възстановим онези навици, които ни карат да се чувстваме добре. И какво по-добре може да ни припомни чувството на удовлетворение от това да посегнем към любимо списание и да „потънем“ в страниците, между увлекателните текстове и впечатляващи кадри, поне за час?

Лятото е тук! Нямам представа какво ни предстои, но знаем какво да очаквате в брой юли на списание MODA! На корицата ви посреща 21-годишната Палома, която с удоволствие разкрива личните си модни предпочитания в специалното ни блицинтервю. И след като вече покачихме градусите на очакванията ви, предлагаме да прочетете и нашите 5 козметични трика за лятото, които ще гарантират неустоимата ви визия. Ще ви споделим и фаворитите ни сред висококачествените масла, червила и продукти за коприненомека коса, доказали, че заслужават място на тоалетката ви. Как да бъдете феноменална на плажа, колко безопасен е вашият SPF продукт и какви са тайните на успешното отслабване са част от въпросите, на които ще получите отговори в този брой!

С надежда скоро да може безопасно да пътуваме в света, подготвихме материал за градовете на мечтите. Убедени сме, че дори и да сте ги посещавали, отново ще изпитате онова вълнение преди самолетния полет.

Друго любимо занимание ни е да гледаме филми за супержени, затова ви представяме и „Ерата на героините“, в която жените режисьори преобръщат холивудската представа, че успешните киноленти, вдъхновени от комиксите, трябва да са фокусирани върху мъжки образи.

А звездите на модните ни сесии през юли са моделите Анита Ушнакова и Роси Здравкова. Те ще ви покажат как да бъдете смели, ярки и свободни!

И за финал, нека бъдем откровени – беше ни необходимо цяло извънредно положение, за да спрем за миг и да преценим ситуацията, в която се намираме, както и да помислим за промените, които трябва да направим в живота си, в това число и любовният. Ако все още се колебаете кои са те, не пропускайте юлския брой на списание MODA!
Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Парис Гобел е тайното оръжие на Риана и Джей Ло Хореографката стои зад най-грандиозните им изпълнения
„Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей „Изкуството да бъдеш спокоен” от Райън Холидей Противоотровата срещу хаоса е вътре в нас.
Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Парис Джексън не може да избяга от сравненията с Майкъл Джексън Независимо, че музиката ѝ е напълно различна от тази на Краля на попа
Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Сагата „Жокери“ от Дж. Р. Р. Мартин продължава с „Аса в небето“ Жокери и аса променят хода на историята в продължението на хитовата поредица.                                                                           
„Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички „Една френска сватба” от Хана Тъниклиф - еуфорията на любовта изненадва всички Очарователен и игрив разказ за любов, желание, приятелство и тайни – пренася читателя сред екзотиката на френската провинция.
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ