Ще се омъжи ли Риана до края на 2020?

02 September 2020 12:00
Ще се омъжи ли Риана до края на 2020?
Ще се омъжи ли Риана до края на 2020?Ще се омъжи ли Риана до края на 2020?Ще се омъжи ли Риана до края на 2020?
Прочетете повече за:
Рианабукмейкъризалозибрак
Риана несъмнено е жива легенда  не само заради музиката си, но и заради новото си амплоа на моден дизайнер. Барбадоската красавица е толкова актуална тема през последните години, че не само медиите я поставят във фокуса си, но и нетрадиционни сектори като букмейкърите се интересуват от нейното бъдеще, давайки опции на своите потребители да заложат на това, дали ще се омъжи до края на годината. Друга интересна опция за залог около нея предоставят от betwinner, като тематиката е по-скоро свързана с модния и бизнес, а именно дали ще прекрати сътрудничеството си с LVMH.

Да бъдеш чернокожа жена и имигрант в Съединените щати e събирателно на блокади пред това да изживееш американската мечта - въпреки това Риана премина покрай тези блокади във фантазия на изобилието, което малко хора биха могли да си представят. 

През последните пет години станахме свидетели на издаването на нейния най-аплодиран албум, тя стана креативен директор и дизайнер на дамски колекции за германската марка спортни облекла Puma, разработи собствена линия бельо, включващо разнообразия от размери, под етикета Savage x Fenty и дебютира нейната собствена линия Fenty Beauty. Тя буквално промени лицето на козметичния свят, като въведе основна палитра с 40 нюанса, от най-бледите до най-тъмните тонове на кожата. Със своите линии и марки Риана много успешно предава съобщението, че всеки може да намери това, което търси тук за разлика от традиционния модел луксозни марки, които са насочени предимно към фини, бели, привилегировани дами. 

Миналата година Риана стана първата чернокожа жена, която управлява голяма луксозна модна къща. Характерни за бранда й са структурирани силуети в приглушени неутрални и земни цветове, които подчертават силните рамене, изрязаните талии и откритите крака. Марката Fenty се надява да наруши и разтърси статуквото на пазара не само чрез насочване на въображението на чернокожа жена, но и чрез революция на луксозния модел на дистрибуция, фокусирайки се върху онлайн продажбите директно към потребителите. 

Това позволява на Риана и нейния екип от сътрудници да пускат нови попълнения в колекцията, която включва слънчеви очила, обувки и други аксесоари - на всеки няколко седмици, като сингли от албум. LVMH решиха миналата година да разширят настоящите си отношения отвъд козметиката в пълноценна модна компания, а Риана вече е напоила колекцията с нейната естетика, включваща сложни кожени изделия и иновативни техники.

Освен това чрез тази марка, изпълнителката има уникалната възможност да проправи път за чернокожите собственици на луксозни модни марки. Тя не само е муза на това царство, но и е проучила картите, които е наследила от своите предци. От стила на червения килим, дължащ се на силуетите на Zelda Wynn Valdes, както и на пищните тъкани на Sean John line на Sean Combs и стоманената увереност на колекцията Rocawear на Jay-Z, които украсяваха силуета на Риана, докато тя уверено крачеше към “по-черното” бъдеще на модата. Всъщност, мисията на облеклото Fenty, според стилиста на Риана, която сега е режисьор на стила на лейбъла, „е наистина да говори колко многостранна е днешната жена. Мислим за всяка нова линия на марката като различен аспект на женския гардероб и женската същност. В миналото луксът се е определял като една жена - една марка: знае се коя е жената от Сен Лоран, коя е Шанел или Селин. Но кое е лицето на модерната жена - не мисля, че то е само едно и Риана е идеалният пример за това."

Ето и думите на самата Риана по време на интервю за Таймс, което дава при излизането на марката и през 2019, с Джеръми Харис.

Дж: Какво те привлича да си в сътрудничите с компания като LVMH? Усеща се сякаш ти си от ранга LVMH, ако не и по-голям.

Р: Уау. Това е доста смело изказване!

Дж: Истина е обаче. Числата не лъжат!

Р: Развивам се бавно в света на модата.  Първо го нося, купувам, признавам за моя стил и след това си сътруднича с марки. Никога не съм искала просто да поставя името си на нещо и да продавам. Много съм практична, затова исках да предприема това начинание бавно и да спечеля уважение като дизайнер. Вече имах връзка с тях след кампанията във Версай и линията за грим, така че те разшириха офертата си за мен и това з амен беше решение което не изискваше дълбоки размисли, защото LVMH е машина! Бернар Арно беше толкова ентусиазиран- той се довери на мен и моите виждания! 

Дж: Когато дойдоха при теб, мина ли ти през ума „Ще бъда първата чернокожа жена, която направи това?“

Р: Не, и дори не знаех , че това е факт до месеци след като колаборацията ни започна. Този факт искрено ме накара ме да се чувствам горда.

Дж: Стремеше ли се да се развие в тази посока, или просо след музиката търсиш следващо предизвикателство.

RF: Винаги съм мечтала да правя музика, без дори да се замислям за славата която идва заедно с това. Откакто обаче осъзнах  какв аотговорност ида със славата за мен винаги става въпрос за предизвикателство към себе си: трябва да се справя по-добре, трябва да се справя все по-добре. И какво следва, какво следва? Спечелих Грами и секунди след това в главата ми се появява този въпрос. Трябва да помисля за следващото нещо, което е ужасно, защото хората трябва да живеят в момента - нещо което аз не правя добр. Това е, което ме прави щастлива - да предизвиквам постоянно сама себе си!

Но заедно с цялото вълнение от постиженията на Риана в модния свят идват и страхове, свързани с това дали ще се завърне към музикалното си амплоа. 

Миналата година дойде и си отиде без нов албум и макар да каза пред Vogue през март, че „много агресивно работи по музика“, албумът, чието име вече е известно - R9, все още не е получил дата на издаване. За щастие последните й коментари потвърждават, че неочаквано очакваният албум няма да разочарова - когато Риана сметне, че сме готови да го получим.

В скорошно интервю за Entertainment Tonight Риана даде актуална информация: „Винаги работя върху музиката и когато съм готов да я издам по начина, по който чувствам, че е правилен, тя ще излезе. И няма да бъдете разочаровани, когато това се случи. Ще си струва. "

В интервю за Vogue, Риана потвърди, че R9 ще бъде вдъхновена от реге. 

„Обичам да го гледам като албум, вдъхновен от реге или посветен на  реге. Няма да е типично за това, което познавате като реге. Но ще усетите елементите във всички песни […]. Това е в кръвта ми. Няма значение колко далеч или дълго съм отдалечена от тази култура или от средата си - те винаги с аблизо до мен. Въпреки че съм изследвала други жанрове музика, беше време да се върна към нещо, което всъщност се усеща като завръщане вкъщи“, каза тя. 

Неотдавна красавицата беше скрита в студиото с Фарел Уилямс и Чад Хюго, известен още като Нептуните, така че албумът може да включва и техния електронен фънк звук.

Освен Фарел Уилямс и Чад Хюго, буквално преди дни се появи слух в социалните медии за колаборация  която предизвика истински фурор, а именно колаборация с Бийонсе.

Едно обаче е сигурно, каквото и да произведе Риана, дали музика или друг тип изкуство, то винаги е дълго очаквано и никога не разочарова!

Фото: Instagram/@badgalriri
Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Богдан Томов и Дони Василева отброяват дните до Коледа с Маутай наздравица Уютното пространство на най-новото азиатско бижу в комплекс Palms Merkur Royale, намиращ се в сградата на Grand Hotel Millennium – 888 Taste Show Asia Cuisine, посрещна гости и ценители на най-мистериозното байдзиу в света.
 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS 5 идеи за аутфит през зимата от POLITIKOS Когато изглеждаме феноменално, кръвта ни ще кипи и през зимата!
НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова Неочаквана гостенка на снимачната площадка на „Последен дъх“
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ