MODA: New Season

14 September 2020 10:48
MODA: New Season
Понякога в магазините можем да открием дрехи и аксесоари от есенните и зимните колекции дори през юли. А пролетните и летните се появяват преди още да се е стопил снега. Затова не е изненада, че за мнозина е объркващо кога точно започва есенния сезон. Но ние вярваме, че никога не е твърде рано да помислим за тенденциите през есента. Решени да ви предложим един по-плавен преход от летния към есенния гардероб, в този брой на списание MODA сме събрали вдъхновението, от което се нуждаете за предстоящия сезон!

На корицата ви посреща бизнесдамата Таня Скринска, която не престава да ни очарова със своя фин, изтънчен и елегантен стил! С нея имахме удоволствието да поговорим за общата ни страст – modaта.

Ще бъдете пленени и от италианския лукс на империята PRADA, който е опакован в прогресивно мислене.

Логопедът Божидара Георгиева разкрива колко важна е модата за нейната професия.

ПЧСИ Атанаска Петканова ни въвежда в „мъжкия“ свят на частните съдебни изпълнители и споделя за рисковете, предизвикателствата и смисъла от работата ѝ.

Primum non nocere е професионалното кредо на д-р Петрана Каляшева. На пръв поглед създава впечатление за крехка дама, но ви уверяваме, че ще ви изуми със силата, която крие вътре в себе си.

Отявлен привърженик на френската школа по естетична медицина, с д-р Мария Тончева разговаряхме как да остаряваме красиво, прилагайки холистичен подход, както и какви са новите измерения в класическата формула за подмладяване филър + ботокс.

Освен интервютата с тези невероятни жени, на страниците на септемврийския ни брой ще се запознаете с последните тенденции в beauty индустрията, ще разгледате любимите ни преходни визии и разбира се, отново ще си поговорим за мъже!

Брой 228 на списание MODA е вече на пазар. Не го пропускайте!
НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова НЛО, пришълци и спираща дъха любовна история в новия клип на Дара Екимова Неочаквана гостенка на снимачната площадка на „Последен дъх“
С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп С Diamond Glow нямате нужда от фотошоп Diamond Glow с престижна награда за най-добра бюти терапия за 2021 г
GAME CHANGER GAME CHANGER Как да направим коремна преса без усилие
Маргарита Кабурова Маргарита Кабурова Една щастлива жена
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ