Допълнете визията си с ефектни рамки за очила

29 July 2021 13:18
Допълнете визията си с ефектни рамки за очила
Ефектни аксесоари като стилните рамки за очила са преломната точка, която накланя везните в посока съвършен външен вид, представително излъчване и удобство. Изборът им трябва да е преднамерено взискателен, да е съобразен с редица фактори, като например форма на лицето, приложение и прочее, но да бъде взет под внимание и финансовия аспект. 

Какво включва изборът на рамки за очила?
Когато настъпи дългоочакваният момент за избор на рамки, в повечето случаи вниманието бива насочено към водещите марки, най-новите модели за сезона и цялостната визия, която се цели да бъде постигната. Специалистите съветват да се вземат под внимание най-вече критерии, като например: 

Вид стъкла - пластмасови и органични; 
Дизайн на рамката - цяла, с корда, clip-on и др.;
Цветове (за стъклата) - зелен, кафяв черен, син, сив и др.;
Материали за изработка - метал, пластмаса, титан, карбон и др.;
Форма - това е един от най-важните критерии, които създават и цялостното излъчване - авиатор, квадратни, кръгли, тип “пеперуда”, овални, многоъгълни и др. 

Покупката на рамки за очила е дългосрочна инвестиция, която е задължително да бъде съгласувана и с формата на лицето - дори да са модерни това не означава, че са подходящи, което прави изборът на подобен аксесоар още по-комплексен и сложен.

За каква визия са подходящи?
В миналото носенето на диоптрични очила се е определяло като сериозен недостатък на визията, но днес те се категоризират като задължителен компонент, дори и ако не е налице необходимост от корекция на зрението. Без значение дали говорим за консервативен и сдържан офис аутфит, или закачливо и секси излъчване извън бизнес етикета - правилно избраните диоптрични очила могат единствено и само да допълнят, подчертаят и “заключат” основния моден замисъл, който на финала да е умопомрачителен… 

Кои са актуалните тенденции?
Всяка година се появяват нови тенденции при рамките за очила, като и през 2021 новостите са факт, повечето от които правят силно впечатление. Ето какви са те:

      Метални модели с ретро визия ала студент в английски колеж - подхожда на повечето хора и се свързва с висока практичност;
      Полурамкови и безрамкови предложения - деликатен финиш със същата висока функционална стойност;
      Прозрачни материали за дискретност, но и атрактивно докосване;
      Геометрични и големи - котират се навсякъде и всеки ги харесва. 

Красивата визия, а ще повече модерната, се дължи на проява на добър вкус, на спазването на актуалните тенденции и умелото съчетаване на трендовете, цветовете, съблюдавайки какво би подхождало най-много на човека. 
Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Театър, висша мода и екзотика на втората вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Невиждано досега, предпремиерно Театър "Възраждане" и дизайнерът Мира Бъчварова показаха костюмите от постановката "Алиса в страната на чудесата"
Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Градска мода и шик на първата вечер на Sofia Fashion Week SS 2022 Десетото юбилейно издание на Седмицата на модата в София стартира с ревюта на дизайнери и брандове в стил градска мода
Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week с десето юбилейно издание Sofia Fashion Week SS 2022 се завръща в пълния си блясък - 30 - 31 март в зала EFE хотел Маринела
Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Пътуване във времето с Code Fashion Awards 2022 Церемонията на модните награди на Code Fashion TV подкрепи три социални каузи
Дълготраен дерма ефект Дълготраен дерма ефект Стратегии за грижа за кожата ни в днешната COVID-19 реалност
Nasty Gal x Emrata Collection
КРОП ТОП

КРОП ТОП

Nasty Gal

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ